2 Nisan 2015 Perşembe

16. Gün

Sabah: 2 ince dilim çavdar ekmeği
            1 kibrit kutusu süzme beyaz peynir

Ara: yok

Öğle: - 1 piliç topkapı : - 120g (3köfte kadar) tavuk eti
                                      - 2 yemek kaşığı pirinç
          - 1 portakal

*tarhana çorbası, patates ve havuç tarator almadım. yalnızca tavuk yedim doymayınca portakalımı da yedim.

Ara: 1 roll kepekli ekmek
        1 portakal

2. Ara: 200g çilek
           10 adet badem
            10g kadar yaban mersini kurusu (bikaç adet)

*işten çıktığımda ara öğün yediğim halde çok açtım. marketteyken çikolata rafına değil de kuru meyve- kuruyemiş rafına gitmemi başarı sayıyorum:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder