- yarım göbek marul
- 2 havuç
- 2 yemek kaşığı mısır (2 ince dilim ekmek yerine
- 1 yemek kaşığı sıvıyağ
- 2 yemek kaşığı limon suyu
- 1 ince dilim çavdar ekmeği
- 200ml yoğurt
*salataya koyulan 1 yemek kaşığı yağ; salatayı sebze yemeği değişimi yerine geçiriyor. Özellikle havucun içerisindeki A vitamini beta-karoten yağda çözünür bir vitamin olduğu için bu vitaminden yararlanmayı da kolaylaştırıyor.
* öğlen et ve tahıl grubu tüketmiştim akşam sebze, süt ve sebze grubu alarak dengelemiş oldum.
*Su tüketimimi arttırmak için yemi yollar arıyorum. Bugün bir sürahi suyun icine 3 limon dilimi ve 6-7 tane nane yaprağı attım. Tadı güzel. Yatana kadar bitiririm gibi duruyor:) en geç yarin sabaha:)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder