24 Eylül 2014 Çarşamba

16. Gün Akşam Yemeği

    Akşam yemeğinde light yoğurt ve baharatla marine edilmiş tavuk fileto yedim.malesef tavada az yağla kızartmam gerekti (yağı mümkün olduğunca az kullandım)
bir dahakine fırında yapmayı deneyeceğim.
   Yoğurtla marine edince tavuk çok yumuşak oluyor. kesmesi- yemesi daha kolay ve daha hızlı pişiyor. bol baharatlı da harika oldu.
    (baharatlar : kekik, nane, karabiber, kırmızı biber, pul biber, kimyon, sumak)
   Yanında 1 kase (yaklaşık 200ml) yoğurt tükettim. ekmek yememe gerek kalmadı.

Akşam yemeğinden sonra ara öğün yapmadım. (zaten gün içinde kuru üzüm - fındık ikilisini biraz kaçırmıştım.)

gün içinde 800 - 1000ml su ve 4 kupa siyah çay - 1 kupa yeşil çay içtim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder