24 Eylül 2014 Çarşamba

17. Gün Öğle Yemeği

Öğle yemeğinden 2 saat önce
- 20 adet fındık
- 2 yemek kaşığı kuru üzüm tükettim.

Rezervi tüketmek kaçırmamak açısından iyi oldu :) yoksa oldukça anlamadan yiyebilirim.

Öğle yemeği menüsü
- Yayla çorba
- Ankara Tava
- Zeytinyağlı Taze Fasulye
- Elma

Benim yediğim;
- 1 porsiyon ankara tava
         (yaklaşık 60g = 2 porsiyon et)
         (6 yemek kaşığı şehriye = yaklaşık 2 porsiyon tahıl grubu)
- 4 yemek kaşığı zeyt,nyağlı taze fasulye. (suyunu - yağını tabakta bırakarak)

Elmayı da ara öğünüm için aldım. sütle birlikte harika bir ara öğün olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder